Grahamsbullar


.
Det här receptet fick jag av en kompis kompis och det går väldigt fort att göra. Jag gjorde det imorse till frukost och de blev väldigt goda. Godast är de om man ha smör till, och annat pålägg, tycker jag!
.
Ingredienser ca 8 st:
2 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
1/2 tsk salt
2 1/2 tsk bakpulver
1 1/2 dl yoghurt/filmjölk
1/4 dl flytande margarin
.
Garnering:
1 ägg
Solrosfrön
Gör så här:
Värm ugnen till 225 grader. Blanda ihop vetemjöl, grahamsmjöl, salt och bakpulver i en bunke. Rör snabbt i yoghurt/filmjölk och margarin. Forma till små bullar och lägg på bakplåt. Pensla med uppvispat ägg och strö på solrosfrön. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
.

Kommentarer
Helena
Jättegoda! Tack :)
Johan
...med smör!
Trackback